Activiteiten

Individuele sessies en groepssessies

 

Je kan voor heling en transformatie van allerlei klachten of problemen terecht in een persoonlijk consult maar vaak komen bepaalde thema’s ook in verschillende groepsactiviteiten aan bod. 

 

Creating with the Force of Life

Creating with the Force of Life is een maandelijkse sessie waarin je in groepsverband werkt aan jezelf. Door aan deze sessies mee te doen, door te werken aan jezelf, wordt jouw bewustzijnsproces in gang gezet en kan je leven en je gemoedstoestand zich veranderen in positiviteit en liefde.

Heling van de vrouwenwonden

In een serie workshops wil ik jou helpen met het helen van de wonden die in dit leven zijn ontstaan. De workshops Wonden van de Vrouw zijn geschikt voor iedere vrouw, jong of oud, die zich geblokkeerd voelt of last heeft van het verleden en die er aan toe is om hieraan te werken.

Persoonlijke heling & coaching

In een veilige omgeving kan ik je helpen met een energiebehandeling en/of coaching van datgene waaraan je wilt werken. Door aan de stukken te werken die je belemmeren bevrijd je jezelf, brengt je meer innerlijke rust, meer energie en je komt meer in de flow.

Leren Waarnemen

Door omstandigheden zijn we vergeten dat we goddelijke wezens  zijn met bijbehorende scheppende krachten. In deze workshops leg ik je uit hoe het komt dat we dit zijn vergeten en hoe we onze scheppende kracht weer kunnen gebruiken in ons leven door onder andere waarnemen.