Persoonlijke Heling & Coaching

Bevrijd jezelf

In een veilige en vertrouwelijke omgeving kan ik je helpen met een energiebehandeling en/of coaching door middel van transformatie van datgene waaraan je wilt werken. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn, emoties, overtuigingen, gedragspatronen, depressie, vermoeidheid, stress, burn out, etc.

veer

Informatie

Kosten

In onderling overleg.

Plaats
Zuiddijk 59, 4771 RJ  Langeweg

Wat kun je van de Persoonlijke Heling & Coaching verwachten?

Door aan de stukken te werken die je belemmeren bevrijd je jezelf van ballast en kan je meer vanuit je hart en daardoor vanuit liefde leven. Het brengt je dus meer innerlijke rust, meer energie en je komt meer in de flow.

 

 

 

Manier van werken

Door contact te maken met je bewustzijnswezen, kan ik vanuit mijn kosmisch bewustzijn diverse vragen stellen en jouw lichaam kan met een simpel ja of nee een antwoord geven door een bepaalde beweging te maken (net als bij pendelen). Dus bij ieder probleem kan ik onderzoeken of de oorzaak  ligt in een of meerdere gebeurtenissen in je huidige leven. Als dat zo is, help ik je met het helen van deze herinnering(en) en het doorsnijden van de koorden met deze gebeurtenissen, zodat je jezelf van energetische ballast kan bevrijden. Veelal liggen deze gebeurtenissen in de beginjaren van je leven en is het vaak nodig om ook dit verleden te neutraliseren.

Echter, oorzaken van een probleem kunnen ook liggen in vorige levens en/of zijn doorgegeven door vorige generaties zoals vader, moeder, opa’s en oma’s. Het helen en het jezelf losmaken van vorige levens gaat op dezelfde manier.

Door deze ballast los te laten, te helen en te transformeren cq te neutraliseren kom je steeds dieper in verbinding met je hart, kom je meer in je kracht te staan en dit geeft je dus meer liefde en vreugde in je leven.

 

 

Voor wie is de Persoonlijke Heling & Coaching?

Iedereen van jong tot oud, die er aan toe is om aan zichzelf te werken.

 

Ik vind dat iedereen het verdient om vanuit hun hartskracht en vanuit innerlijke rust te leven. Daarom help ik graag mensen met het transformeren en helen. Het is mijn passie en levensdoel en het geeft mij heel veel voldoening om te zien wat het effect van een heling kan zijn in een leven van iemand. Dit is mijn bijdrage aan een betere, positieve, liefdevolle wereld.