Over Debby

Meet Debby

Het is mijn levensdoel en passie om mensen te helpen die last hebben van belemmerende emoties, gedragspatronen en allerlei soorten klachten zoals onder andere verdriet, angsten, spijt, schuldgevoel, boosheid en depressie. Maar ook voor lichamelijk klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, menstruatiepijnen, pijn aan ruggenwervel, gewrichten, schouders, nek, baarmoeder, darmen en  huidklachten.

Door mijn besluit te gaan scheiden in 1996 ben ik spiritueel bewust geworden. Ik had namelijk nodig dat het Hogere achter mijn besluit kon staan. Dus ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op mijn vragen en deze heb ik gelukkig ook gevonden via mediums en esoterische boeken.

 

Ik ben hierdoor begonnen met het nemen van meditatielessen, waardoor de energie zo sterk begon te stromen dat ik als gevolg hiervan ook alle Reiki inwijdingen heb ontvangen om de energie die rijkelijk uit mijn handen stroomde door te kunnen geven. Daarna  heb ik de opleiding Holistisch Therapeute gevolgd en verschillende cursussen en workshops gevolgd op het gebied van energiebehandelingen, Inca-inwijdingen, engelentechnieken, psychologie en bewustwording. Zoals je ook hierboven op de pagina kunt lezen.

 

In heel mijn leven heb ik te maken gehad met moeilijke en zware situaties die ik allemaal heb kunnen helen, transformeren en plekjes in mijn hart heb kunnen geven. Ik heb de koorden die mij verbonden met deze herinneringen en betreffende personen kunnen losmaken. Ook ontdekte ik dat deze problemen werden veroorzaakt door gebeurtenissen in vorige levens die ook geheeld mochten worden en losgelaten. Ik heb iedereen kunnen vergeven en zodoende mezelf bevrijd. Al deze situaties hebben mij in mijn kracht gezet en ik ontdekte wie ik werkelijk ben: een liefdevol wezen.

“Iedereen verdient het om vanuit hun hartskracht en vanuit innerlijke rust te leven. Daarom help ik graag mensen met het transformeren en helen. Het is mijn passie en levensdoel en het geeft mij heel veel voldoening om te zien wat het effect van een heling kan zijn in een leven van iemand.”
Leven vanuit intuitie

Ik leef vanuit mijn hart en volg de impulsen die bij mij binnenkomen. Door hier gehoor aan te geven merk ik dat ik word geleid en gestuurd naar mooie plekken en situaties die mijn hart diep raken. Het maakt mijn leven zo magisch en daardoor vreugdevol.

Leven vanuit integriteit

Door zuiver vanuit mijn hart een persoon te benaderen ontstaat er een vertrouwensband. Er is vertrouwen nodig en ik wil dat je je veilig voelt om je te kunnen openen en bereid te zijn jezelf in het “diepe” te gooien.

Leven vanuit wijsheid

Mijn hart heeft een innerlijke wijsheid. In contact met mensen verbindt mijn hart zich met het hart van de ander. Zo komen er bij mij vaak woorden binnen als een impuls. Hierdoor zie ik waar de oorzaken liggen en kunnen we deze behandelen.

Visie en Missie

Sinds ik het spirituele heb ontdekt voelde ik heel diep in mijn hart dat ik een missie heb: mensen helpen, coachen en bewustmaken wie ze werkelijk zijn. Met mijn kennis, innerlijke leiding en gaves zoals het helderweten en  -voelen,  heb ik vanaf het jaar 2000 voor veel mensen iets kunnen betekenen met vaak ook levensveranderende effecten.

Ik heb een hele sterke drang om mij in te zetten voor Moeder Aarde en alle mensen die er voor openstaan zich weer te verbinden met hun hart zodat de liefdesenergie als een rimpelvlek in het water zich mag verspreiden over de hele wereld. Ik zie de positieve veranderingen die gaande zijn in de wereld dankzij de inzet van vele liefdevolle mensen met dezelfde missie. Hierdoor weet ik dat mijn inspanningen niet tevergeefs zijn. Wanneer wij onze krachten bundelen kunnen wij een grote verschuiving teweegbrengen in het collectieve bewustzijn en daardoor onze wereld veranderen. Ik weet zeker dat jij en ik mogen meemaken dat de mensen met liefde voor elkaar in vrede zullen  gaan leven.