Lezingen

Kom in jouw scheppende kracht

Door omstandigheden zijn we vergeten dat we goddelijke wezens  zijn met bijbehorende scheppende krachten. In deze lezing leg ik je uit hoe het komt dat we dit zijn vergeten en hoe we onze scheppende kracht weer kunnen gebruiken in ons leven.

bloem

Gemeenschapshuis De Blaker

Graaf Hendrik III plein 128, Breda

20.00 – 22.00 uur

Entree: € 5,00

Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Organisator: info@anniefens.nl

Lezing: ‘Je bewust worden wie je werkelijk bent’

Er worden in deze bijzondere tijd steeds meer mensen wakker: ze ervaren dat ze een bewustzijnswezen zijn dat in een lichaam woont hier op aarde. Ze zijn hier met een missie èn ze ontdekken dat er grote innerlijke vermogens verschuilen die ze in hun leven toepassen en ervaren dat dit effect heeft op hun eigen leven èn een positieve rimpeleffect geeft op hun omgeving en daardoor ook in deze wereld.

Dit besef is een gouden sleutel om jouw leven te veranderen, want jij bent ook een bewustzijnswezen. Ik vertel je deze avond er alles over en ik laat je in een meditatie ervaren wie je werkelijk bent!

In februari start ik met maandelijkse workshops waarin je je scheppingsvermogen verdiept, je aan je overtuigingen werkt zodat je meer leiding hebt over je gedachten en je leven.

Je bent van harte welkom!

Vrijdagavond, 25 januari 2019

bloem

Wanneer en waar?


Lezing Het Verband tussen Waarnemen en

Kwantum Fysica

Datum: 7 april 2018
Tijd: 13.30 – 16.00
Plaats: Scherpenakker 100
4824 SK Breda
Bijdrage: € 10.00

Lezing: ‘Lezing Het Verband tussen Waarnemen en Kwantumfysica

 

Je weet het misschien al: we leven in een matrix, een hologram. Alles bestaat uit energie en frequentie. Je bevindt je in een persoonlijk veld dat bestaat uit pixels die zich opbouwen tot een werkelijkheid. Wetenschappers tonen dit aan in de kwamtumfysica: we kunnen door naar een lichtstraal te kijken deze met onze intentie ombuigen.
Het lijkt moeilijke materie maar het is wel heel waardevolle informatie als je jezelf er in verdiept en je het kan begrijpen, want als je het eenmaal snapt geeft dit je een extra boost om je leven zelf vorm te geven, de dingen die je wenst aan te trekken en dat willen we allemaal toch?
Wij mensen kunnen dus door waarneming materie en situaties in beweging brengen. Gewoon door te kijken… en heel krachtig is het om vanuit je hart te kijken.
Wanneer je dan met een groep gezamenlijk kijkt naar een situatie ontstaat er een grote power waarmee we bergen kunnen verzetten, bij wijze van spreken. Hoe geweldig is dat!
Dus wil ik graag in deze lezing je in Jip en Janneke taal uitleggen wat kwantumfysica en waarneming is en wat je ermee kan doen in jouw leven. Het is belangrijk dat je niet meer in onmacht leeft en zelf sturing geeft in wat jij wilt.

De lezing wordt bij mij thuis gegeven op vrijdag, 9 februari om 20.00 uur en op zaterdag, 7 april om 13.30 uur. Je kunt je hiervoor nog opgeven.

bloem

Wanneer en waar?


Lezing Het Effect van Straling op je Gezondheid

Datum: 9 maart 2018
Tijd: 20.00 – 22.00
Plaats: Scherpenakker 100
4824 SK Breda
Bijdrage: € 10.00, inclusief een behandeling met de spininverter

Lezing: ‘Lezing Het Effect van Straling op je Gezondheid’

 

De afgelopen 2 jaar ben ik actief op zoek geweest naar de oorzaak en de oplossingen om psoriasis te genezen.
Ik heb dit nu al bijna 7 jaar en naar aanleiding van eigen onderzoek en ervaringen van mensen uit mijn omgeving begreep ik dat dit een auto-immuun ziekte is waar geen remedie voor is. Natuurlijk heb ik vele helingen gedaan en daaruit bleek dat er wel in verschillende lagen ballast op te ruimen viel, wat ik ook heb gedaan maar het had niet voldoende effect op het genezingsproces.
In mijn zoektocht kwam ik achter een aantal oorzaken en onderwerpen die voor mij toch wel schokkend waren: we worden (bewust?) gevoed en komen in contact met zware metalen, E-nummers, ziekte van Lyme, vaccinaties, chemtrails, etc., etc. die allemaal effect hebben op ons immuunsysteem. Wanneer de kracht van je immuunsysteem afneemt resulteert dit in allerlei verschillende ziekten (goed voor de farmaceuten industrie) en bij mij was dat dus psoriasis.
Een van de dingen wat best wel hielp was ontgiften van zware metalen, de psoriasisplekken gingen weg behalve de twee grootste plekken op mijn enkels. Balen!
Totdat van de zomer ik bij een lezing bij Ruud van Well over straling er achter kwam dat door straling de elektronen in je lichaam linksom gaan draaien in plaats van rechtsom… dat dit ook een oorzaak is van ziekte en vage klachten en dat je in het ergste geval therapieresistent wordt.
Gelukkig is er een apparaat, de spininverter genaamd van Wibronic, die je elektronen weer rechtsom laat draaien. Ik heb de spininverter aangeschaft alsook apparatuur die je beschermt voor de stralingsfrequentie en nu begint eindelijk die laatste grote plekken psoriasis te helen…pfff…
Er valt nog veel meer over te vertellen, vage klachten als vermoeidheid en niet goed kunnen slapen kunnen ook verbeteren doordat de elektronen in je lichaam en je brein weer rechtsom gaan draaien.
Dit alles is onderzocht op atoomniveau en is dus aan te tonen, bovendien merk je de effecten van de reset in je lichaam. Ik slaap de helft langer en dieper, ben minder snel moe, ik voel ineens de vervelende energie van mijn smartphone in mijn handen (dus gebruik deze minder), etc.
In de lezing vertel ik samen met Huub Smolders van Bureau Straling Meten je er meer over en krijg je de gelegenheid om de spininverter te gebruiken. Meer informatie kan je ook vinden op de site van Huub: http://www.bureaustralingmeten.nl
Mocht je niet naar de lezing kunnen komen maar wil je wel een behandeling met de spininverter kan je altijd een aparte afspraak met me maken.

De lezing wordt bij mij thuis gegeven op vrijdag, 9 maart om 20.00 uur. Je kan je hiervoor nog opgeven.

“Iedereen verdient het om vanuit hun hartskracht en vanuit innerlijke rust te leven. Daarom help ik graag mensen met het transformeren en helen. Het is mijn passie en levensdoel en het geeft mij heel veel voldoening om te zien wat het effect van een heling kan zijn in een leven van iemand.”
Debby Brühns

“Ik vind dat iedereen het verdient om vanuit hartskracht en vanuit innerlijke rust te leven. Daarom help ik graag mensen met het transformeren en helen. Het is mijn passie en levensdoel. Het geeft mij heel veel voldoening om te zien wat het effect van een heling kan zijn in een leven van iemand. Dit is mijn bijdrage aan een betere, positieve, liefdevolle wereld.” – Debby Brühns