Leren Mediteren

Kom in de helende Stilte

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd in meditatie en vele gouden sleutels die naar innerlijke rust leiden ontdekt.  Een ervan is dat wanneer je hersenen zich in een thètafrequentie bevindt jij je leven beter kan sturen, manifesteren, situaties en overtuigingen veranderen, etc. en hiervan meer effect zal bemerken.

paddestoel.2

Deze cursus wordt op dit moment niet gegeven.

Je bent van harte welkom op een van mijn workshops die een vergelijkbaar effect hebben op je innerlijke rust.

Wat kan je van de cursus Leren Mediteren verwachten?

In zes sessies van een uur op de zaterdagochtend leer ik je in een klein groepje hoe je je lichaam kan ontspannen en je gedachten rustig kan maken. Geleidelijk aan raak je steeds meer je stress kwijt en bevind je je in een hogere frequentie die rustgevend èn helend is. 

Door uit te leggen hoe je innerlijke wereld in elkaar steekt laat ik je voelen en ervaren dat je een waarnemer bent. Door middel van een stukje mindfulness word je hier steeds meer en meer bewust van.

In deze cursus leer je ook hoe je oude programma’s, situaties, emoties los kan laten en vervangen door nieuwe creaties door deze in je hart te visualiseren. Hierdoor komt je leven meer in de flow en trek je meer positieve situaties aan.

Om je thuis te helpen met het mediteren ontvang je ook digitaal diverse geleide meditaties.

 

Doel van de cursus Leren Mediteren

Door meer te mediteren en in de thèta/alpha staat te zijn kom je meer in de energie van je hart waardoor jij en jouw energieveld zich positief kan veranderen en je daardoor ook positiviteit aantrekt. Zo kom je steeds meer in de flow en kan je meer sturing geven aan jouw leven zoals bijvoorbeeld op je werk, situaties, gedragspatronen, overtuigingen, het verleden, emoties, etc.

 

Om te ervaren hoe ik de meditaties geef vind je op de blog-pagina van deze website onder de titel “Innerlijke Rust” een ingesproken meditatie “Meditatie om te Aarden”.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. Via het contactformulier kan je mij je vragen mailen en je ook aanmelden voor de cursus.

 

Review

“In 2005 heb ik mijn eerste stap gezet in de spirituele wereld dankzij Debby die op een zachte liefdevolle manier wist hoe ik rust in mijn hoofd kon bereiken via meditaties. Ik heb zeer mooie herinneringen aan de meditaties en het heeft mij verder geholpen op mijn wonderbaarlijke pad van spiritualiteit. Debby bedankt vanuit mijn hart voor je liefde en passie en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen op hun goede pad terecht te komen.”

Heel veel liefs,

Elena Popa