Heling van de Vrouwenwonden

Laat je wonden helen

Traumatische gebeurtenissen in je leven hebben gemaakt tot wie je nu bent, je kan hiervan last hebben, je draagt deze herinneringen met je mee als ballast en het kan je ongelukkig maken. Door de wonden te helen en je los te maken van traumatische gebeurtenissen bevrijd je jezelf van ballast en kan je meer vanuit je hart, dus vanuit liefde leven.

handen

Wanneer en waar?

 

Data

Deze workshops heb ik in groepsverband in 2017 gegeven. Op dit moment zijn er geen data gepland maar zie je een thema waaraan je wilt werken dan ben je welkom voor een privésessie. Kijk hiervoor op de pagina Persoonlijke Heling en Coaching voor meer informatie.

 

Tijd

 

Plaats
Zuiddijk 59, 4771 RJ Langeweg (vlakbij Breda)

 

Kosten

Wat kun je van Heling van de Vrouwenwonden verwachten?

In een serie workshops op de zaterdagmiddag wil ik vrouwen helpen met het helen van de wonden die in dit leven zijn ontstaan.

 

Traumatische gebeurtenissen in je leven hebben gemaakt tot wie je nu bent, je kan hiervan last hebben, je draagt deze herinneringen met je mee als ballast en het kan je ongelukkig maken. In een kleine groep gaan we aan verschillende wonden werken zoals

 

  • de baarmoederwond: de zwangerschapsperiode,
    het niet op aarde willen zijn en de geboorte
  • je relatie met moeder en/of vader
  • het helen van je innerlijk kind
  • de relatie met je (ex)partner
  • het helen van heftige gebeurtenissen in je leven als vrouw

 

Bij ieder thema zal ik samen met jou onderzoeken of er op dit gebied ook nog vorige levens geheeld mogen worden en of vorige generaties zoals bijvoorbeeld opa, oma, vader en moeder. Vaak zitten namelijk  traumatische herinneringen van vorige generaties opgeslagen in je lichaamscellen die je kan transformeren.

 

Wat is het doel van deze workshops?

Door de wonden te helen en je los te maken van traumatische gebeurtenissen bevrijd je jezelf van ballast en kan je meer vanuit je hart, dus vanuit liefde leven. Zo word je weer je Oorspronkelijke Zelf die vanuit liefde heel krachtig is.

 

 

De Baarmoederwond

Nog voor de geboorte kan je als ziel al angst ondervinden om hier op aarde te komen. Je weet dat je een missie hebt en dat het niet gemakkelijk voor je  zal zijn om je missie hier op aarde uit te voeren. Hierbij kan je in dit leven een groot heimwee voelen naar “thuis” naar daar waar je vandaan komt en je verdrietig voelen , depressief en/of niet geaard.

Eenmaal in de baarmoeder kan het zijn dat je als ziel de angsten en/of andere gevoelens van moeder hebt overgenomen. Deze emoties zijn niet per se van jou maar kunnen je leven wel beïnvloeden en verzwaren.

Dan kan het ook nog zijn dat de geboorte van jezelf of van je kind traumatisch is verlopen en draag je deze herinnering nog met je mee en heb je er mogelijk last van.

Al deze oorzaken worden in deze workshop geheeld, getransformeerd en losgelaten.

 

Relatie moeder en/of vader

Als kind heb je nodig dat je in een veilige liefdevolle omgeving opgroeit.

Wanneer je relatie met je moeder/vader verstoord is heeft dit verstrekkende gevolgen in je leven. Dit kan zich uiten in verschillende vervelende gedragspatronen, pijnpunten die regelmatig worden aangeraakt, verdrietig of depressief zijn.

In deze workshop gaan we het verleden met vader/moeder helen, onderzoeken of er vorige levens zijn met moeder/vader die je ballast groter maken en of er een familiethema is die jij mag uitwerken.

 

Het Innerlijk Kind helen

Op deze zaterdagmiddag gaan we werken aan de wonden van het Innerlijk Kind. De meeste mensen hebben het als kind zwaar gehad en hebben gebeurtenissen littekens in het hart achtergelaten. Het verleden ligt zwaar op het hart en kan je huidig leven behoorlijk storen op allerlei gebied.
In deze workshop gaan we in een geleide meditatie contact maken met jouw innerlijk kind en het met open armen ontvangen en helen.
Ook gaan we onder andere onderzoeken of jij als kind in vorige levens gelijksoortige belevingen hebt gehad en ook deze levens helen. Deze vorige levens kunnen in je huidige leven ook belemmeren om in de flow te kunnen zijn.

Zelf heb ik ook verschillende keren aan mijn innerlijk kind gewerkt en daarvan heel goed de effecten kunnen bemerken in de relatie met mijn moeder. Het was het mooiste cadeau dat ik aan mijzelf heb gegeven! ♥

 

Relatie met (ex)partner

Je heb je soulmate gevonden en je ervaart dat het niet lekker loopt, dat er pijnpunten bij je worden ingedrukt of je bemerkt dat er in al je relaties steeds een terugkerend thema terugkomt die je relatie bemoeilijkt.
Doordat we meestal meerdere vorige levens hebben geleefd met een partner, keren de pijnlijke gebeurtenissen van toen terug in je huidige leven.
Vooral de mensen die een relatie hebben met een tweelingziel hebben het extra zwaar en maakt het samenzijn heel moeilijk en emotioneel doordat de aantrekkingskracht heel sterk is.
In deze workshop gaan we dan ook onder andere onderzoeken of er vorige levens en/of parallelle levens zijn met je (ex)partner die jouw geluk in de weg staan en deze helen.

 

Traumatische gebeurtenissen

Een traumatische gebeurtenis in je huidige leven kan een enorme impact op je hebben en veel pijn in je hart veroorzaken. Deze gebeurtenis kan je leven verzieken en zelfs letterlijk je fysieke lichaam.

In deze workshop gaan we terug in de tijd en helen we deze gebeurtenis  en de bijbehorende emoties.

 

 

Voor wie is Heling van de Vrouwenwonden?

De workshops Wonden van de Vrouw zijn geschikt voor iedere vrouw, jong of oud, die zich geblokkeerd voelt of last heeft van het verleden en die er aan toe is om hieraan te werken.

Maar wil jij als man ook werken aan verschillende thema’s zoals hierboven omschreven dan is het ook mogelijk om hieraan in een persoonlijke sessie te werken.

 

Tijdens de opleiding Holistisch Therapeut, die ik heb gevolgd, heb ik heel veel aan mijn verleden gewerkt. Het heeft mij inzicht gebracht en ik kwam ook steeds meer in mijn hartskracht. Doordat mijn ziel mij leidde en stuurde naar de juiste mensen, cursussen en workshops kon ik blijven werken aan mijzelf en zoals bij een ui, iedere keer een schil afpellen. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben: een krachtige, liefdevolle, intuïtieve vrouw die geniet van het leven.