Een up date

Lieve mensen,

 

Het is weer even geleden dat ik wat van mij heb laten horen. Er is veel gebeurd: in een paar maanden tijd ben ik toch wel in een rollercoaster terecht gekomen met opeenvolgende, magische gebeurtenissen.
Zoals je misschien weet ben ik in februari gestart met maandelijkse bijeenkomsten Creating with the Force of Life op de vrijdagavond. Er is inmiddels een leuke hechte groep ontstaan en we bundelen op het eind van de sessies onze energieën en richten die op persoonlijke thema’s, projecten en maatschappelijke situaties. Door deze waarnemingen is er al veel in beweging gezet en zijn de effecten groot.
Het doel van Creating with the Force of Life is om weer terug in je kracht te komen, te ervaren wie je bent: een Goddelijk Wezen verbonden met de Bronwereld waardoor je creativiteit wordt vergroot en je je leven kan sturen en leiden.
Ontzettend blij ben ik met Grieta Hellinga van Ceres Breda die ik heb leren kennen op een bijzondere “toevallige” wijze.

Door haar inspanningen en ook op zijn verzoek komt Martijn van Staveren nu naar Breda om een lezing te geven op donderdagavond, 29 juni.
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus als je je wilt aanmelden kan dat via www.ceresbreda.nu.
Locatie: Amarath Hotel Brabant, Heerbaan 4, 4817 NL in Breda, vrij parkeren en gemakkelijk te bereiken vanaf snelweg.
Toegang: € 25,-  dit is incl. koffie en thee.
Tijden: inloop 19.00 uur, start 19.30 eind 22.00 uur.

Ik heb al verschillende keren geschreven over Martijn, hij heeft bij mij vorig jaar een bewustzijnsproces in gang gezet. Hij raakt me diep in mijn hart en reikt mij ontbrekende informatie aan, gouden sleutels om jezelf in je kracht te zetten en leren om te gaan met de tegenkrachten in de maatschappij, onze wereld en universa.
Een van de gouden sleutels is om ALTIJD in je hart te blijven! Het is uiteindelijk mijn redding geweest in een angstige periode. Het gaf mij extra veel kracht, zelfvertrouwen en transformatie.
Kortom, ik heb in de afgelopen 1.5 jaar veel van Martijn geleerd en dit wil ik graag doorgeven in de bijeenkomsten van Creating with the Force of Life.
In het najaar ben ik van plan een tweede groep te starten 1x per maand op de vrijdagmiddag omdat ik iedereen het gunt om in zijn/haar kracht te komen en om je eigen leven te creëren in positiviteit en overvloed. Nieuwe data vind je hieronder in de agenda en je kunt je hiervoor al aanmelden.

May the Force be with you!

Liefs van
Debby