Creating with the Force of Life

Activeer je Scheppingskracht

Creating with the Force of Life is een sessie waarin je in groepsverband werkt aan jezelf. Door aan deze sessies mee te doen, door te werken aan jezelf, wordt jouw bewustzijnsproces in gang gezet en kan je leven en je gemoedstoestand zich veranderen in positiviteit en liefde. Je komt weer terug in de oorspronkelijke Kracht van je Hart.

hart

Wanneer en waar?

 

Data

Zaterdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur

7 augustus 2021

4 september 2021

2 oktober 2021

6 november 2021

4 december 2021

 

Locatie: Zuiddijk 59, 4771 RJ  Langeweg

Bijdrage: € 35,00 per workshop inclusief kopje thee/koffie.

Workshop Het Vermogen van je Bewustzijn

We zijn vergeten wie we zijn: Goddelijke Bewustzijnswezens met grote creatieve vermogens geboren in een lichaam dat ons vaak beperkt hier op deze planeet Aarde.

Wij komen vanuit andere dimensies, afkomstig van diverse galactische beschavingen en hebben vaak een missie om hier op deze mooie blauwe planeet iets te brengen, iets te mogen betekenen.

Helaas valt dat niet mee wanneer je onderhevig bent aan de wetten, regels, programma’s, etc. die hier zijn. Het leven is zwaar en de meesten onder ons verzamelen een hoop ballast in hun rugzak met trauma, verdriet, angst, boosheid, spijt, schuldgevoel, nare herinneringen en noem maar op waardoor we vergeten zijn wat we hier ook al weer komen doen.

 

Wat gaan we leren

In deze workshop leg ik je uit wie je werkelijk bent en laat ik je dit ook voelen en ervaren.

Van daaruit leer ik je hoe je met angst om kan gaan en ook hoe jij met je Scheppende Kracht emoties, situaties uit het verleden en de toekomst, je relatie met een ander,  lichamelijke klachten, etc. kan transformeren.

Dat doen we door middel van een aantal technieken zoals het geven van onder andere commands, visualisaties en het meest krachtige: waarnemen!

 

Iedere workshop is gericht op een paar thema’s waarmee je aan de slag kan of hiermee op onderzoek kan gaan.

Onderwerpen zijn onder andere:

 • Je vermogen, je scheppende kracht, wie ben je?
 • Overtuigingen
 • Het creëren van je werkelijkheid
 • Kwantum Fysica (in Jip en Janneke taal)
 • Gedachten, mind control
 • Situaties in de wereld
 • Sterven
 • Het ontstaan van de aarde
 • Beschavingen in andere werkelijkheden
 • Afhankelijkheid van religies, spiritualiteit
 • DNA
 • Hologrammen
 • En die onderwerpen waaraan je behoefte aan hebt.

 

Doel

Wat het je oplevert is dat inzicht je bewuster maakt van wie je werkelijk bent. Door transformatie word je rugzak leger en daardoor kom je dichter bij Jezelf als Oorspronkelijk Wezen. Je neemt dus meer leiding over je leven zodat je meer in de flow komt.

 

Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1960 in Breda en kreeg de naam Debby Brühns. Sindsdien heb ik een heel traject beleefd met pittige stukken net als vele anderen maar die mij uiteindelijk sterk en wijs hebben gemaakt.

Altijd ben ik op zoek naar het hoe en waarom en vooral naar oplossingen om mijn ballast te verlichten. Dat heeft mij uiteindelijk er toe gebracht dat ik nu bewust ben van mijn Scheppende Kracht en het weten dat ik een oneindig groot vermogen heb. Hiermee stuur ik mijn leven in de richting die ik wil en voel ik me daar goed bij. Dit wil ik graag met jullie delen en doorgeven zodat er positieve en liefdevolle verandering in de wereld mag komen.

 

Wanneer?

Op iedere 1e zaterdagmiddag van de maand.

Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Locatie: Zuiddijk 59, 4771 RJ  Langeweg (vlakbij bij Breda)

Bijdrage: € 35,00 inclusief kopje thee/koffie met wat lekkers.

 

Bij je thuis

Heb je zelf een clubje vrienden die geïnteresseerd zijn dan is het ook mogelijk dat ik bij jou thuis de workshop geef. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

 

Review

Tijdens  de workshops Creating with the Force van Debby word ik me meer en meer bewust van de eigen innerlijke  krachten die ik heb om vanuit mijn hart keuzes te maken en te leven .

Hiermee leer ik meer en meer om oude balast achter me te laten en te leven in en vanuit vertrouwen en in contact met de Bronwereld.

Debby, elke keer als ik een workshop van je hebt bijgewoond voel ik me verrijkt en bevrijd,

heel veel dank en liefs.

Een trouwe volgster