Veranderingen

Veranderingen

Oei… het is al meer dan een jaar geleden dat ik een nieuwsbrief uitgedaan heb lieve lezers van deze blog!
Gaat het een beetje in deze verwarrende, beperkende tijd?

Het is nodig dat ik jullie een update geef over wat er allemaal is gebeurd bij mij en in mijn praktijk, dat is namelijk heel veel, veel veranderingen en ontwikkelingen. Ik heb niet stilgezeten!

In het eerste half jaar heb ik aan 2 groepjes de workshops Werken met je Scheppende Kracht gegeven. Deze workshops zijn de basis van wat nodig is te weten over het bewustzijnswezen dat je bent en hoe je deze kracht gebruiken kan in je leven. Meer informatie hierover vind je op mijn website https://www.innerlijke-rust.com.
Ik ga deze workshops zeker nog een keer aanbieden zodra het weer is toegestaan om in een groepje samen te komen. Ik houd je op de hoogte!

Over deze cruciale tijd waarin we nu in zijn beland zal ik niet veel uitwijden behalve dan dat het heel nodig is om NIET in de angst te schieten! Blijf aanwezig bij jezelf, in het NU en verbind je met je hart!
Zeker nu we allemaal voor enorme uitdagingen staan in deze tijd van verandering waarin het heel belangrijk is dat WIJ leiding gaan nemen. Wees hierin creatief en kijk wat mogelijk is, volg je gevoel.
Diegenen die mij op Facebook volgen hebben al gezien dat ik een opname heb gemaakt met daarin een geleide meditatie waarin we iets kunnen betekenen voor de situatie rondom de Corona-crisis. Het is te vinden op YouTube en is al vele malen bekeken, dit is de link als je ook mee wilt doen.

https://www.youtube.com/watch?v=Af-VZZSsmx8&fbclid=IwAR1Ffq2SApw5EzNx-gIFsoO6A-4LZZRc9PDzOCtm3N5MCoXYITavFhYJO0c

Maar om de draad weer op te pakken:
Ik had mijzelf een aantal doelen gesteld voor 2019 en die zijn allemaal behaald of in beweging gekomen. In de tweede helft van vorig jaar gaf Martijn van Staveren een aantal lezingen, een vierdaagse seminar en educatiedagen met het thema Het Gevoelsbewustzijn. Precies het thema dat ik voor mijzelf wilde uitdiepen. Dus ik heb ze allemaal gevolgd en daardoor ben ik natuurlijk ook in een proces terecht gekomen die ik alle ruimte wilde geven.
Daardoor heb ik in deze periode mijn praktijkactiviteiten even stopgezet behalve een paar coachingstrajecten met een paar mensen.

Mijn plan was om in januari 2020 weer voluit aan het werk te gaan met mijn missie! Echter op 12 december kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis in het dorpje Langeweg! Alweer een doel dat verwezenlijkt werd!
Het is een klein huisje met een lange voortuin op het Zuiden, iets wat ik dus op mijn wensenlijst had gezet. Ik heb nu boven een praktijkruimte kunnen creëren en beneden in de woonkamer kan ik groepswerk doen.
We dachten dat we ongeveer een maand nodig hadden om alles op te knappen in het huis maar dat werden 4 maanden. . . Het viel tegen en het was voor mij de uitdaging om bij alles wat tegen zat bij mijzelf te blijven. Een goede training voor mij en ook best wel een pittig script!

Toen ik zover was dat ik de tijd en de innerlijke rust had om weer te beginnen met groepswerk begon de Coronacrisis. Ook dit is voor mij een periode vol met uitdagingen, verwarring, emoties die dubbel zijn en beperkingen van je vrijheid.
We zijn nu op een kruispunt beland, wat gaan we doen? Worden we volgzaam en gaan we een uitgestippelde tijdlijn volgen waarin we als een robot gaan leven?
Of creëren we een nieuwe tijdlijn waarin we zelf leiding gaan nemen door ons hart te volgen.
Om andere keuzes te gaan maken moet je dapper zijn, maar besef dat dit laatste, ons hart, ons bewustzijn DE SLEUTEL is naar verandering waarnaar we zo snakken!!!
En op zich is het niet zo moeilijk: door te ZIJN, in verbinding met je HART, door deze te VOLGEN in situaties in jouw eigen leven, is dit jouw bijdrage in het collectieve veld, dat nu heel STERK in BEWEGING is!!!
Het is al lang aan de gang en het is niet meer te stoppen!
Wat voel je hierbij nu ik dit schrijf? Voel eens . . .

Hopelijk geeft het je hoop, kracht en vertrouwen om een andere toekomst te laten ontstaan. Een toekomst die wij kunnen creëren door leiding te nemen, door keuzes te maken die uit je hart komen.

Dus. . .
Ik ga verder met mijn opdracht, mijn missie, op mijn manier.
Je bent welkom in mijn nieuwe huisje in Langeweg mocht je een persoonlijke afspraak willen maken maar ook kunnen we via Skype of Messenger elkaar ontmoeten als dat veiliger voor je voelt. (Vanaf Prinsenbeek/Breda parallel aan de snelweg A16, is het 10 minuutjes rijden en ook bereikbaar via openbaar vervoer.)

Ik kijk ernaar uit je weer te mogen ontmoeten en ik stuur je vanuit hier in Langeweg veel bewustzijns- en scheppende kracht!

Liefs van
Debby Brühns

www.innerlijke-rust.com
innerlijke.rust@gmail.com
06-16692206

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.