Spinversie

Spinversie

Ik hoor je al denken: “Wat is een spininversie”?
Straling van satelieten, Wifi, computers, televisie, mobieltjes, HAARP, magnetrons, TL-lampen en alle andere elektrische apparatuur zorgen ervoor dat na verloop van tijd de elektronen in je lichaam linksom om hun as gaan draaien in plaats van rechtsom. Dat wordt spininversie genoemd.
Helaas blijkt dat 95% van alle mensen spininversie hebben in meer en mindere mate.
Mensen krijgen hierdoor vage klachten zoals slecht en minder diep slapen, duizeligheid, vermoeidheid, etc. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, ziek bent en therapeutisch behandeld wordt en merkt dat niets helpt, dan ben je waarschijnlijk therapieresistent. En dat komt doordat de elektronen in je lichaam de verkeerde kant op draaien waardoor de middelen die je neemt niet opgenomen kunnen worden of dat behandelingen geen effect hebben.
Ons lichaam heeft een energiefrequentie die van nature golvend is en straling meer een geblokte golf die dus ons lichaam kan beschadigen.
Mijn elektronen in mijn lichaam draaiden waarschijnlijk in een hoog tempo linksom want pas na een 3e behandeling met de spininverter merkte ik ineens dat ik langer en dieper ging slapen. Ook voelde ik ineens dat als ik mijn smartphone vasthield er een scherpe energie mijn hand en arm in ging. Een teken dat er in mijn systeem iets was veranderd.
Ook mijn psoriasis (een auto-immuun ziekte waar de reguliere wereld geen oplossing voor heeft) ging beteren na een aantal behandelingen, het is
-nog- niet weg maar ik ben wel op de goede weg om met andersoortige behandelingen en middelen de psoriasis onder de knie te krijgen.
Wat ik wil zeggen is dat wanneer een of andere behandeling niet aanslaat bij jou of je cliënt, er waarschijnlijk aan de basis hiervan een spininversie opgeheven kan worden om meer effect van een behandeling te bereiken.Op deze site vind je mijn agenda waarin je kan zien wanneer ik weer uitleg geef over Spininversie. Je kan dan tevens een korte behandeling doen om je spininversie ongedaan te maken.
Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.