Je Leven Creëren

Je Leven Creëren

Lieve co-creators,

In de afgelopen periode ben ik heel creatief bezig geweest, het is dan ook mijn passie. . . Ik vind het heerlijk en spannend om te zien wat er ontstaat.
In de meeste gevallen zie ik in mijn hoofd al het plaatje hoe de creatie moet worden maar gaande het proces ontvang ik zoveel inspiratie dat het uiteindelijk een andere, vaak betere versie wordt. Het is fijn om vanuit een startpunt, het eerste beeld in je hoofd, je creatie te laten ontstaan.

Dat gebeurt ook in mijn leven: als ik ’s morgens wakker word en nog mijn ogen gesloten heb, creëer ik mijn dag. Ik visualiseer in mijn hart een fijne dag, mooie ontmoetingen, gesprekken en bijzondere magische gebeurtenissen.
Als ik dan ’s avonds weer terug in bed lig denk ik terug aan wat er die dag allemaal is gebeurd. Dat kan heel verrassend zijn, soms helemaal niet wat ik had verwacht, maar toch vaak met een boodschap of levensles en daarvoor kan ik echt dankbaar zijn.
Zeker als je achteraf merkt dat iets wat negatief leek, positief uitpakt. . .
Het is fijn om zo in het leven te staan, bewust kijkend naar wat er gebeurt en ontstaat.

In zekere zin zijn de activiteiten in mijn praktijk ook op het thema creativiteit gebaseerd, je leven zelf creëren.

Creating with the Force of Life
Iedere eerste vrijdag van de maand is er gelegenheid om te werken aan persoonlijke thema’s. Dit keer gaan we met een persoonlijke intentie hetTransformatiespel spelen. Het is een soort ganzenbordspel waarin je inzichten ontvangt mbt je (levens)doel en ook wat de belemmeringen zijn. We gaan op deze avond/middag je intentie bekrachtigen en je belemmeringen neutraliseren met je hartskracht.

Lezing Het Verband tussen Waarnemen en Kwantumfysica
Het lijkt misschien onwaarschijnlijk maar wetenschappers hebben bewezen dat wij door observatie energie kunnen veranderen cq in beweging kunnen brengen. Dat betekent dat wij deze kracht ook creatief kunnen toepassen in ons leven. Nieuwsgierig of was je de vorige keer verhinderd? Zaterdag, 7 april geef ik de lezing nog een keer (in Jip en Janneke taal).

Workshop Despacho Haken
Hieronder vind je een foto van mijn tweede despacho in progress. Het hart heeft weer een ander persoonlijk thema waar ik aan wil werken en krijgt dit keer zomerse kleurtjes.
Ik had dus hier ook een plaatje in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben, maar ik stuit toch wel op wat praktische problemen, zodat het toch wel anders gaat worden dan ik had gedacht.
In Peru maken de Q’éros (afstammelingen van de Inca’s) heel zorgvuldig met heel veel liefde een despacho van verse bloemen in de vorm van een hart met een bepaalde intentie die dan in een ritueel geofferd kan worden aan het water of vuur.
Ontzettend gaaf was het om te horen dat mijn vorige despacho in de lentekleuren met het thema Zelfliefde, al iemand in zijn transformatiekracht heeft gezet! Ik had niet verwacht dat er zoveel kracht in mijn despacho zit. Wauw!
Wil je ook graag bloemetjes haken en een hart creëren met een intentie? Ik start op zaterdagmiddag, 28 april met een tweede haakgroep en er zijn nog 2 plaatsen vrij.

Komend weekend is het Pasen en door een reclameboekje kreeg ik inspiratie om een kransje van veren te maken. Ik heb nog een aantal dromenvangers van takken liggen, dus dat gaat helemaal goed komen!

Ik wens jullie hele fijne -creatieve- Paasdagen en misschien tot ziens bij een van mijn activiteiten!

Hartegroet van

Debby Brühns

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.