Workshop Depacho Haken

Workshop Depacho Haken

Het is spontaan ontstaan… In mijn vrije tijd ben ik graag creatief op allerlei gebied: met veren knutselen, schilderen, zelf creme maken, breien, haken, etc. Vorig jaar had ik een tasje gemaakt en deze helemaal versierd met gehaakte blauwe en turkoise bloemen (mijn lievelingskleur!). Ik krijg er heel veel reacties op en het verzoek om mensen ook te leren haken.
En zo is deze workshop ontstaan. Geheel in de lijn van het thema werken met je Scheppingskracht dat zich in je hart bevindt, gaan we een hart haken dat we gaan versieren met allerlei gehaakte bloemetjes in jouw lievelingskleurtjes. In dit hart leg je jouw intentie neer, bijvoorbeeld het nog meer openen van je hart of dat thema wat voor jou op dat moment belangrijk is.
In het kort: een despacho is een ritueel van de Q’éros uit Peru dat afstamt van de Inca’s. Op een blad worden verse bloemen en blaadjes heel zorgvuldig gerangschikt tot een prachtig hart en een intentie dat daarna aan het vuur geofferd wordt.
Natuurlijk gaan we ons haakwerk niet aan het vuur offeren (mag…) ik ga deze aan de muur hangen, maar je kan er ook een tasje of kussen van maken.
Er zijn nog enkele plekken vrij, geef je dus snel op of geef aan dat je ook interesse hebt, dan plan ik nog een workshop in voor nog een haakgroepje.
Ik ben nog hard bezig om je een voorbeeld te laten zien, in de volgende nieuwsbrief zal ik een foto van een gehaakte despacho plaatsen!

Wanneer: zondag, 4 februari om 13.30 uur en zaterdag, 28 april om 13.30 uur.

Kosten: € 15,00 per middag, inclusief thee/koffie, wol en patronen. (We hebben ongeveer 3 middagen nodig)

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.