Waardevolle Informatie

Waardevolle Informatie

Lieve mensen,Voordat ik begin met jullie te overspoelen met informatie over mijn plannen voor het eerste half jaar wil ik jullie allereerst een fantastisch jaar toewensen waarin al jullie creaties in volle glorie zich mogen manifesteren!

Lezing Het Effect van Straling op je Gezondheid
De afgelopen 2 jaar ben ik actief op zoek geweest naar de oorzaak en de oplossingen om psoriasis te genezen.
Ik heb dit nu al bijna 7 jaar en naar aanleiding van eigen onderzoek en ervaringen van mensen uit mijn omgeving begreep ik dat dit een auto-immuun ziekte is waar geen remedie voor is. Natuurlijk heb ik vele helingen gedaan en daaruit bleek dat er wel in verschillende lagen ballast op te ruimen viel, wat ik ook heb gedaan maar het had niet voldoende effect op het genezingsproces.
In mijn zoektocht kwam ik achter een aantal oorzaken en onderwerpen die voor mij toch wel schokkend waren: we worden (bewust?) gevoed en komen in contact met zware metalen, E-nummers, ziekte van Lyme, vaccinaties, chemtrails, etc., etc. die allemaal effect hebben op ons immuunsysteem. Wanneer de kracht van je immuunsysteem afneemt resulteert dit in allerlei verschillende ziekten (goed voor de farmaceuten industrie) en bij mij was dat dus psoriasis.
Een van de dingen wat best wel hielp was ontgiften van zware metalen, de psoriasisplekken gingen weg behalve de twee grootste plekken op mijn enkels. Balen!
Totdat van de zomer ik bij een lezing bij Ruud van Well over straling er achter kwam dat door straling de elektronen in je lichaam linksom gaan draaien in plaats van rechtsom… dat dit ook een oorzaak is van ziekte en vage klachten en dat je in het ergste geval therapieresistent wordt.
Gelukkig is er een apparaat, de spininverter genaamd van Wibronic, die je elektronen weer rechtsom laat draaien. Ik heb de spininverter aangeschaft alsook apparatuur die je beschermt voor de stralingsfrequentie en nu begint eindelijk die laatste grote plekken psoriasis te helen…pfff…
Er valt nog veel meer over te vertellen, vage klachten als vermoeidheid en niet goed kunnen slapen kunnen ook verbeteren doordat de elektronen in je lichaam en je brein weer rechtsom gaan draaien.
Dit alles is onderzocht op atoomniveau en is dus aan te tonen, bovendien merk je de effecten van de reset in je lichaam. Ik slaap de helft langer en dieper, ben minder snel moe, ik voel ineens de vervelende energie van mijn smartphone in mijn handen (dus gebruik deze minder), etc.
In de lezing vertel ik samen met Huub Smolders van Bureau Straling Meten je er meer over en krijg je de gelegenheid om de spininverter te gebruiken. Meer informatie kan je ook vinden op de site van Huub: http://www.bureaustralingmeten.nl
Mocht je niet naar de lezing kunnen komen maar wil je wel een behandeling met de spininverter kan je altijd een aparte afspraak met me maken.

De lezing wordt bij mij thuis gegeven op vrijdag, 9 maart om 20.00 uur. Je kan je hiervoor nog opgeven.

Lezing Het Verband tussen Waarnemen en Kwantumfysica
Je weet het misschien al: we leven in een matrix, een hologram. Alles bestaat uit energie en frequentie. Je bevindt je in een persoonlijk veld dat bestaat uit pixels die zich opbouwen tot een werkelijkheid. Wetenschappers tonen dit aan in de kwamtumfysica: we kunnen door naar een lichtstraal te kijken deze met onze intentie ombuigen.
Het lijkt moeilijke materie maar het is wel heel waardevolle informatie als je jezelf er in verdiept en je het kan begrijpen, want als je het eenmaal snapt geeft dit je een extra boost om je leven zelf vorm te geven, de dingen die je wenst aan te trekken en dat willen we allemaal toch?
Wij mensen kunnen dus door waarneming materie en situaties in beweging brengen. Gewoon door te kijken… en heel krachtig is het om vanuit je hart te kijken.
Wanneer je dan met een groep gezamenlijk kijkt naar een situatie ontstaat er een grote power waarmee we bergen kunnen verzetten, bij wijze van spreken. Hoe geweldig is dat!
Dus wil ik graag in deze lezing je in Jip en Janneke taal uitleggen wat kwantumfysica en waarneming is en wat je ermee kan doen in jouw leven. Het is belangrijk dat je niet meer in onmacht leeft en zelf sturing geeft in wat jij wilt.

De lezing wordt bij mij thuis gegeven op vrijdag, 9 februari om 20.00 uur. Je kunt je hiervoor nog opgeven.

Creating with the Force of Life
Op vrijdag, 5 januari zijn we in het nieuwe jaar al van start gegaan met de eerste bijeenkomst waarin we onze persoonlijke wensen voor 2018 met scheppingskracht en waarneming hebben bekrachtigd.
Geleidelijk aan zijn in de afgelopen weken mijn persoonlijke thema’s naar voren gekomen: zichtbaarheid, zelfwaardering en heel belangrijk zelfliefde! Deze processen zijn al sinds ongeveer november in gang en het is fijn dat ik nu in 2018 er bewust aan kan werken.
Heb jij ook een thema waaraan je wilt werken in de maandelijkse bijeenkomsten van Creating with te Force of Life dan ben je van harte welkom. Je werkt dan met je eigen scheppingskracht èn met de gezamenlijke power van de groep wordt jouw creatie ondersteund en bekrachtigd. Vele deelnemers hebben al mooie en bijzondere effecten bemerkt. Ik nodig je uit om dit ook zelf te ervaren! Kijk in de agenda voor de data van de bijeenkomsten waarvoor je je ook per keer kan aanmelden.

Cursus Leren Mediteren
Een van de gouden sleutels is dat je bij het manifesteren van je creaties, je dat het beste vanuit je hart doet en dat je brein in thètastaat is. Vandaar dat ik dit jaar sinds lange tijd weer de cursus Leren Mediteren ga geven: enigszins aangepast aan de energieën van de nieuwe tijd en vooral op waarnemen gericht. (Mindfulness) Natuurlijk leer ik je ook hoe je je creaties kan bekrachtigen.
Ook ontvang je digitaal een aantal meditaties zodat je thuis verder kan met oefenen.
Dus wil je leren mediteren c.q. leren hoe je in thètastaat kan komen ben je van harte welkom bij mij thuis in een klein knus groepje waarin je ook persoonlijke aandacht zal ontvangen.
De cursus is ook erg geschikt om je meditatievaardigheden op te frissen en te verdiepen.

Start van de cursus is zaterdag, 20 januari van 11.00 – 12.00 uur.

Workshop Despacho Haken
Het is spontaan ontstaan… In mijn vrije tijd ben ik graag creatief op allerlei gebied: met veren knutselen, schilderen, zelf creme maken, breien, haken, etc. Vorig jaar had ik een tasje gemaakt en deze helemaal versierd met gehaakte blauwe en turkoise bloemen (mijn lievelingskleur!). Ik krijg er heel veel reacties op en het verzoek om mensen ook te leren haken.
En zo is deze workshop ontstaan. Geheel in de lijn van het thema werken met je Scheppingskracht dat zich in je hart bevindt, gaan we een hart haken dat we gaan versieren met allerlei gehaakte bloemetjes in jouw lievelingskleurtjes. In dit hart leg je jouw intentie neer, bijvoorbeeld het nog meer openen van je hart of dat thema wat voor jou op dat moment belangrijk is.
In het kort: een despacho is een ritueel van de Q’éros uit Peru dat afstamt van de Inca’s. Op een blad worden verse bloemen en blaadjes heel zorgvuldig gerangschikt tot een prachtig hart en een intentie dat daarna aan het vuur geofferd wordt.
(De Free Yourself Challenge van Sabine van Dijk bijvoorbeeld wordt afgesloten met een groot despacho met daarin alle intenties van alle deelnemers en aan het vuur geofferd waardoor er ruimte ontstaat voor transformatie voor de betreffende deelnemers.)
Natuurlijk gaan we ons haakwerk niet aan het vuur offeren (mag…) ik ga deze aan de muur hangen, maar je kan er ook een tasje of kussen van maken.
Er zijn nog enkele plekken vrij, geef je dus snel op of geef aan dat je ook interesse hebt, dan plan ik nog een workshop in voor nog een haakgroepje.
Ik ben nog hard bezig om je een voorbeeld te laten zien, in de volgende blog zal ik een foto plaatsen!

Workshop Despacho haken: zondag, 4 februari om 13.30 uur bij mij thuis.

Dus ja… dit is wat ik zo ongeveer van plan ben in het eerste half jaar van 2018 en het kan zomaar zijn dat ik inspiratie heb en de drang om nog een workshop ergens over te geven. Mijn hoofd loopt over met allerlei ideeën! Dus houd mijn nieuwsbrief in de gaten en je kan me ook volgen op facebook onder mijn naam en de pagina The Force of Life.
Ik nodig je uit om deel te nemen aan een of meerdere activiteiten die hier vermeld staan. Je bent van harte welkom bij mij thuis. Maar ik ben ook bereid om bij jou thuis een sessie te doen als je een groepje van minimaal 5 personen bij elkaar hebt. Je kan hiervoor altijd contact met me opnemen.

Kortom, ik ga er weer voor in dit nieuwe jaar samen met jou!

Van hart tot hart,

Debby Brühns

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.