Gouden Sleutel om te Manifesteren

Gouden Sleutel om te Manifesteren

Lieve co-creator,

We weten inmiddels wel dat mediteren heel heilzaam is voor de mens. In de stilte zijn we dicht bij ons hart waarin we heling kunnen vinden en ons kunnen opladen. We zijn dan ontspannen, helder van geest en hebben even verbinding gemaakt met wie we werkelijk zijn: liefde. Sterker nog, we ZIJN wezens van LIEFDE.

Sinds januari van dit jaar organiseer ik maandelijks een bijeenkomst Creating with the Force of Life waarin we werken met onze Scheppingskracht en waarneming om beweging te krijgen in bepaalde situaties, overtuigingen te veranderen, klachten te verhelpen, je wensen te manifesteren, enz.enz.
Eén van de gouden sleutels (er zijn nog meer gouden sleutels…) is dat je het meest effect bemerkt van je Scheppingskracht als je brein in de thètafrequentie is en je in deze staat ìn je hart creëert.

In meditatie gaan de hersengolven van bèta- naar een alphafrequentie, wanneer je dan nog dieper in meditatie gaat ben je in thèta en dat is de ultieme frequentie om te werken met je Scheppingskracht.
Deelnemers van de bijeenkomsten Creating with the Force of Life hebben al wonderbaarlijke effecten bemerkt!

Het is om deze reden dat ik besloten heb om weer cursussen Leren Mediteren te geven, in een nieuw jasje en de methodieken zijn enigszins aangepast aan het hartsbewustzijn. Natuurlijk beginnen we allereerst met het lichaam te ontspannen, de gedachten (zo veel mogelijk) te verwijderen en we leren de waarnemer in je te ontdekken. Ook ontvang je digitaal geleidemeditaties zodat je thuis ook zelf aan de slag kan gaan. Vanzelfsprekend zal ik je in deze cursus ook leren hoe jij je Scheppingskracht kan gebruiken!

Dus als jij wilt leren mediteren of verdieping wilt bereiken in het mediteren ben je van harte welkom bij mij thuis om in een klein groepje te leren hoe je in de thètastaat je Scheppingskracht kan activeren.

Lezing + meditatie Engelen Festival
Op zondag, 26 november geef ik een gratis lezing Je Scheppingskracht Activeren met meditatie bij Centrum Zuiderlicht Breda, Kloosterlaan 138a om 13.30 uur. Een mooie gelegenheid om met mij kennis te maken en te ervaren hoe je in meditatie je Scheppingskracht kan activeren. Je bent van harte welkom!

Creating with the Force of Life
En natuurlijk ben je ook welkom bij de maandelijkse bijeenkomsten Creating with the Force of Life waarin we door de groepsenergie nog dieper in meditatie kunnen gaan en onze creaties extra worden bekrachtigd door elkaar. Je kan je hiervoor per keer opgeven.

In de agenda en op deze site vind je de data en meer informatie over het bovenstaande.

Sfeervolle bekrachtiging
En vind je het leuk om dit jaar in deze stijl af te sluiten noteer dan ook alvast vrijdagavond, 15 december in je agenda voor een sfeervolle bekrachtigingsavond! Wordt vervolgd…

May the Force be with you!
Debby Brühns

Facebookpagina: Force of Life

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.