Het Geheim

Het Geheim

Lieve mensen,

We leven in een bijzondere tijd. . . de frequentie op aarde verhoogt zich meetbaar, steeds meer mensen worden bewust, het onzichtbare wordt zichtbaar, geheime agenda’s komen boven water en nog veel meer . . .
In een van de lezingen van Martijn van Staveren die ik heb gevolgd vertelt Martijn dat er 2 miljard van de 7 miljard bewoners van deze planeet bewust zijn. Kan je dit voorstellen? Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld is er beweging gaande. Het gevolg hiervan is dat het collectieve bewustzijn fors in beweging is en nu niet meer te stoppen is.
Het geeft ook heel veel voldoening om te horen dat als je 1 persoon bewust maakt dit een rimpeleffect heeft op 40.000 mensen!
Ik maak maar geen rekensommetje maar ik zou al lang met pensioen kunnen gaan ware het niet dat mijn (en jouw) inspanningen op dit moment heel erg van belang zijn en ik dus fijn doorga met mijn missie!
We staan namelijk op een kruispunt: het is NU of NOOIT!
Ja maar wat dan?
Het is nu de tijd dat we onze macht niet meer uit handen geven, het is nu de tijd dat we onze eigen kracht ontdekken, het is nu de tijd dat we zelf gaan creëren, het is nu de tijd dat we ontdekken dat we goddelijke wezens zijn van licht en liefde die verbonden zijn met de Bronwereld. Dat we beseffen dat we Galacting Beings zijn dat in een lichaam woont hier op deze planeet en dat we allemaal een missie hebben.
Het is vast voor jou niet nieuw als ik zeg dat je een ziel bent die in een lichaam zit. Het lichaam bevat heel veel lege ruimte tussen de elektronen en protonen in, namelijk 94% ten opzichte van 6% vaste materie. En ìn die lege ruimte, van top tot teen, woon jij, dat goddelijk wezen, een creator met een enorme scheppingskracht, met the Force of Life!

Dit is het geheim lieve lezer! Dit is de gouden sleutel! Met deze scheppende kracht kunnen we ons eigen leven herscheppen, kunnen we uit de matrix c.q. het gemanipuleerde veld stappen en zelf sturing geven aan je leven, je lichamelijke klachten genezen, programma’s in je brein deleten en zo veel meer!
Door onze waarneming kunnen we situaties veranderen. Dit wordt in de kwantumfysica door wetenschappers bewezen: je kan door waarneming een lichtstraal ombuigen, gewoon door er bewust naar te kijken. Stel je voor wat we dan kunnen doen met een grote groep mensen!

Op deze manier, door in ons hart te zijn en onze waarneming en scheppende kracht te gebruiken kunnen wij de wereld veranderen!
Zelf ben ik natuurlijk ook nog lerende en experimenteer ik met mijn scheppende kracht. Ook in de maandelijkse sessies Creating with the Force of Life op de vrijdag, trainen we elkaar met het toepassen van de Force of Life op persoonlijk vlak en maatschappelijke situaties met groepsenergie en het geeft mij zo veel vertrouwen en voldoening om te horen wat de effecten hiervan zijn.

Afgelopen zondag heb ik tijdens een wandeling spontaan een meditatie opgenomen waarin je verbinding kan maken met het wezen dat jij bent en dit ervaren. Op Facebook werd deze meditatie in een paar dagen al 300x bekeken, dus ik denk dat mensen toch wel nieuwsgierig zijn en geraakt worden.
Ben je nieuwsgierig naar de meditatie kijk dan op mijn Facebookpagina The Force of Life daar vind je meerdere wetenswaardigheden die met het nieuwetijdsbewustzijn te maken hebben.

Dus voel jij jouw hart ook resoneren met wat ik hierboven heb geschreven en wil jij ook ervaren wat The Force of Life in jouw leven kan betekenen en hoe je dit het beste kan doen, doe dan een keer mee. In de agenda hieronder vind je de data van de maandelijkse sessies.

Gratis online Free Yourself Challenge

Sabine van Dijk van Essence NLP organiseert in de week van 28 augustus t/m 3 september een Free Yourself Challenge waarin iedere dag een belemmering of overtuiging op een chakra wordt behandeld middels opdrachten en video’s zodat jij jezelf kan bevrijden van de ballast c.q. blokkades op je chakra’s.
Iedere dag worden er door 7 vrouwen winacties weggegeven. Misschien win jij wel een gratis transformatiesessie van mij op de 4e chakradag.(^_^).
Meer informatie of wil je je opgeven ga dan naar deze link: http://www.essencenlpacademie.nl/free-yourself-challenge/
Ik kan je het van harte aanbevelen!

Er zit veel beweging in de activiteiten in mijn praktijk voor Innerlijke Rust, achter de schermen zijn er vele creaties in schepping. Zodra een en ander concreet is houd ik je op de hoogte!

May the Force be with You!

Liefs
Debby Brühns

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.