Van Weten naar Doen

Van Weten naar Doen

Lieve mensen,

Afgelopen donderdag, 29 juni 2017 heb ik meegewerkt aan de organisatie van een inspiratie- en ervaringsavond waarin Martijn van Staveren een lezing gaf ter ere van het 20-jarig bestaan van Ceres Breda. In een volle zaal met 250 mensen hingen we aan de lippen van Martijn die ons bedolf met informatie onder andere over waar we bewust onze kracht konden vinden en hoe we dit kunnen gebruiken.
Ik heb vele lezingen en een driedaagse educatietraining bij Martijn gevolgd en iedere keer reikt hij nèt dat ontbrekende stukje puzzel om dat wat ik al wist compleet te maken of een uitleg te geven hoe iets werkt.
Waardevolle informatie voor mij was dit keer dat ons hart het enige orgaan is in ons fysieke lichaam dat bestaat uit en in verbinding staat met de oorspronkelijke scheppingskracht cq De Bronwereld. Vanuit je hart kan je dan ook jouw genezing creëeren of beweging krijgen in bepaalde situaties, zeker als je dit met een aantal mensen tegelijk doet.
Natuurlijk heb ik alle Crowd Powers bekeken op YouTube (inmiddels 24 Crowd Powers) en ieder interview zelfs een keer of drie bekeken om aantekeningen te maken van de gouden sleutels die hij aanreikt. De informatie betreft vaak schokkende elementen maar ook heel veel oplossingen en hoe hiermee om te gaan. Gelukkig maar want ik wil me graag focussen op liefde en positieve creatie buiten dat ik natuurlijk ook graag wil weten wat de geheime agenda’s zijn van bepaalde machten en krachten.

Het event was een groot succes en fijn was dat we op het einde van de avond met ongeveer 240 mensen onze hartsenergieën bundelden en we visualiseerden dat de wereldreligies opgeheven werden. Je kan je dan wel voorstellen dat door onze gezamenlijke kracht er een enorme boost ging naar deze situatie zodat hierin beweging mag komen.
Het is mijn wens dat we met nog meer mensen (duizenden?) bijeen komen om maatschappelijke thema’s in een positieve beweging te krijgen.

Als je weet dat er 2 miljard van de 7 miljard mensen op onze planeet bewust zijn, mag je concluderen dat het collectief menselijk bewustzijn flink in beweging is. Het is nu niet meer te stoppen en de machthebbers raken nu de controle over ons mensen kwijt. Jij en ik zullen mee gaan maken dat er grote veranderingen komen, dat we bevrijd worden van alle manipulaties.

Ik ben Grieta Hellinga van Ceres Breda dankbaar dat ik mee mocht helpen aan de organisatie van dit grote event met Martijn. Het heeft veel indruk op mij gemaakt.
Wat hartstikke fijn is dat jij het hele event binnenkort ook op YouTube kan bekijken want deze werd door Arjan Bos van Earth Matters opgenomen. Wanneer de film in de lucht gaat zal ik je hierover inlichten.

Maar goed, wat doe je met al deze informatie?
In de maandelijkse sessies van Creating with the Force of Life wil ik mensen trainen om alles wat we weten ook in de praktijk te brengen. Dus van weten naar doen! Contact maken met het Goddelijk Wezen dat je bent, met je fysieke hart en in je hart de nieuwe situatie visualiseren die je wilt creëeren.
Als we dan ook samen onze krachten bundelen en gezamenlijk onze waarneming richten op persoonlijke issues komt er veel beweging in je leven. Het is zo fijn om iedere maand te horen wat de positieve en liefdevolle effecten zijn in iemands leven.

Aanstaande vrijdagavond, 7 juli om 20.00 uur is er bij mij thuis een bijeenkomst in een kleine setting.
Na de zomervakantie bestaat er -naast de vrijdagavonden- ook de mogelijkheid om op vrijdagmiddag aan te schuiven. Zie voor data mijn agenda hieronder en je kan je hiervoor al aanmelden
Heb je zelf een groepje: ik ben ook bereid om bij jou thuis krachtsessies te geven. Neem dan even contact op met mij.
Dus wil jij ook je eigen leven richting geven en verandering brengen in persoonlijke situaties? Je bent van harte welkom!
May the Force be with you!

Liefs van

Debby Brühns

Debby Brühns
innerlijke.rust@gmail.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.